Vietimme ystävien kanssa pitkää ja raukeaa sunnuntaibrunssia. Tässä kuva suolaisten tarjottavien pöydästä. Menyyssä oli:

- pieniä vehnä-ruissämpylöitä

- ruisleipää ja paahtoleipää

- savuporopiirakkaa

- deviled eggs

- pesto-juustokierteitä

- tapenadea, oivariinia ja ruohosipulituorejuustoa

- goudajuustoa (vähän kypsyneempää sellaista)

- luomumeetwurstia, savukinkkua ja kalkkunapastramia

- kylmäsavulohta viipaleina

- kurkkua, tomaattia ja salaattia

- itsetehtyä mysliä, jossa oli: paahdettuja neljän viljan ja kaurahiutaleita, paahdettuja auringonkukansiemeniä ja kurpitsansiemeniä, paahdettuja hasselpähkinöitä ja pekaanipähkinöitä

- maustamatonta luomujogurttia sekä luomukuningatarjogurttia

- mustikka-mustaherukkahilloa

- vaahterasiirappia

- persikoita, omenoita, luumuja ja kahta laatua viinirypäleitä

- cocktail-karjalanpiirakoita ja munavoita

Makealla puolella oli:

- uunissa paistettua juustokakkua ja puolukkakastiketta

- mud cake eli suklaakakku, appelsiini-jogurttikastiketta

- sokerikakkua

- kaurakakkusia

- italialaisia limoncellolikööriin säilöttyjä kakkusia

- kookos-suklaakeksejä

- irtokarkkeja

Juomina tarjoiltiin kahvia, teetä, mehuja, maitoa ja lasillinen kuohuvaa. Oli oikein ihanaa, aivan loistava tapa viettää syksyistä sunnuntaita! Brunssi kesti monta tuntia, vieraiden tullessa ja mennessä ajallaan. Laitan myöhemmin lisää blogipäivityksiä muutamasta yllämainitusta reseptistä!