Hei kaikki!

Tästä se nyt sitten alkaa. Matkani virtuaalitodellisuudessa yhdessä rakkaiden harrastusteni kanssa. Tarkoituksenani on jakaa teille netin välityksellä kertomuksiani ja kokemuksiani näiden hyvin konkreettisten ja fyysisten tekeleideni maailmasta.

Olen intohimoinen neuloja.  Käsityöhullu, voisi jopa sanoa. Heti yhden projektin jälkeen aloitan toisen ja mahdollisesti teen pariakin työtä samaan aikaan, vaihdellen. Useimmiten saan työni myös valmiiksi, vaikka toki lankakorini syövereihin on jäänyt myös muutama ikuisuusprojekti odottamaan jälleen auringonvalon näkemista. Yleensä työni syntyvät kotisohvalla, säestyksenä telkkari tai musiikkia. Välillä raahaan töitäni mukanani myös harrastuksiin, joissa erinäiset odotteluhetket voi hyvin käyttää käsitöihin. Matkoille otan myös yleensä mukaan kulloiseenkin laukkuun sopivan työn. Ja joskus vielä aion mennä myös neulekahvilaan.

Toinen intohimoni, josta aion tässä blogissani kirjoittaa, on ruoanlaitto ja leipominen. Lapsuudessani kotonani leivottiin paljon. Innostuin siitä jo silloin kovasti ja opin taikinoiden niksit. Aikuisiällä huomio siirtyi ensin enemmän ruoanlaittoon, mutta viime aikoina olen löytänyt kokkailun rinnalle jälleen myös leipomisen ihanuuden - ja tuoksun!  Pidän paljon ihan perinteisestä suomalaisesta ruoasta. Kansainvälisistä ehdoton suosikkini on italialainen ja muu välimerellinen keittiö. Näiden lisäksi pidän paljon myös esim. meksikolaisesta ja intialaisesta ruoasta - sekä sushista. Yksi kaikkein rakkaimpia "harrastuksiani" onkin hyvien aterioiden nauttiminen yhdessä hyvien ystävieni kanssa. Hyvä ruoka, parempi mieli, niinhän se menee. 

Hyvää yötä tältä erää, 

jatketaan taas pian!

- S