Parsa-aika jatkuu, tänään tein parsaa pekoniin käärittynä. Yhdistelmä toimi oikein hyvin, ei ihan kevytruokaa kuitenkaan.  Ohje meni näin:

- vihreää parsaa, n.5-6 tankoa/syöjä

- pekonia, yhtä monta viipaletta kuin parsojakin

- vähän suolaa

- tagliatellepastaa, n. 3-4 kerää/syöjä

Huuhtele parsat hyvin vedellä. Ota parsan molemmista päistä kiinni ja taivuta. Parsa katkeaa yleensä noin siitä kohtaa, missä puumaisuus loppuu varresta. Päistä jää useampi sentti pois. Esikeitä parsoja kiehuvassa vedessä n. 3 min. Voit laittaa myös poisheitettävät loppupäät keitinveteen, antavat siihen mukavasti makua. Nosta parsat reikäkauhalla keitinvedestä ja lisää pasta tilalle, näin siine imeytyy mukavasti parsan makua. Kääri parsat pekoniviipaleisiin ja paista kuumalla pannulla käännellen parsoja niin, että pekoni paistuu joka puolelta. Kun pasta ja pekoniparsat ovat valmiit, nosta parsat pannulta. Valuta pastasta vesi pois ja pyöräytä sitä vielä hetken pannulla, jossa paistoit pekoniparsat. Pasta saa "kastikkeen" pekonien rasvasta. Lisää pastaan vielä hieman suolaa. Kokoa sitten annokset ja nauti.