Leivoin kummitytön tämänpäiväisiin nimenantojuhliin söpöjä ja aika helppoja valkosuklaakeksejä. Koristelin ne pikkuprinsessalle sopivasti hempeän värisillä strösseleillä, siitä nimi. 

Oikaisin tällä kertaan taikinanteossa ja käytin Pirkan valmista pakastemurotaikinaa. Kaulin taikinan ohueksi ja otin siitä piparkakkumuotilla keksejä. Puolet taikinasta tein sydämiä, puolet tyttö-/naishahmoisia:

Paistoin keksit 225 C asteessa, kunnes ne olivat kypsiä, mutta eivät oikeastaan juurikaan tummuneet (ehkä n. 5 min). Ja muistin taas kerran, miksi uunissa olevia pikkuleipiä pitää koko ajan vahtia: yksi pellillinen paloi lähes kokonaan, kun hairahduin lukemaan yhtä keittokirjaa liian pitkäksi aikaa. Näin ollen nimiäispöytään päätyi pääosin sydänkeksejä, kun suurin osa tyttökekseistä paloi. 

Päällä on yksinkertaista valkosuklaatäytettä. Sulatin kattilassa 130 g valkosuklaata, 2 rkl margariinia ja n. ½ dl ruokakermaa. Hämmentelin sulavaa suklaata koko ajan tasaiseksi. Levitin suklaan kuumana keksien päälle. Lusikalla, kun ei sen ihmeellisempiä koristeluvälineitä ole. Ripottelin päälle erilaisia koristeita ja strösseleitä. Pikkutarkkuus ei ole minulle ominaista, joten en asetellut koristeita mitenkään tarkasti. Lopputulos on luonnollisen vauhdikas!